Ajattelin, että pitäisin kirjaa tämän viikon vaatteista, mitä ylleni olen pistänyt joka päivä. Vaikka oikeastihan minulla ei pitäisi olla aikaa tämmöseen, kun on koeviikko menossa, enkä ole tehnyt vielä äidinkielen portfoliota, kirja-arvostelua tai lukenut edes Tuntematonta sotilasta...

Aloitetaan maanantailta:

1040721.jpg

Tuossa näkyy vain yläosaa, kun en itse saanut otettua itsestäni suoraa ja selvää kuvaa. Eli alapaita on violetti toppimekko. Päällä luonnonvalkea bolero, jonka solmein edestä solmulle. Kaulassa tuollainen kulta-musta kaulakorun römpsy.  Tykkäsin kauheasti tästä yhdistelmästä, koulussa oli vaan aikas kylmä, joten pidin päällä auki tuota seuraavan kuvan puolipitkähihaista. Jalassa oli vielä farkut. Kaipasin ainoastaan kivoja korukenkiä, joita en voinut olosuhteista johtuen laittaa. Harmi.

Tänään:

1040715.jpg

Samat farkut ja vieläpä sama päälly paitakin. Alla valkopunanen pitkä toppi. Kaulassa Kittychan. Yritin laittaa aamulla vähä hiuksiakin, mutta tuuli ja sade tuhosi yritykseni aika hyvin. Mutta se oli kivaa ja turhamaista kiharrella latvuksia, vaikka olisi pitänyt lukea hissan kokeisiin.

Kaikki paidat on hommattu Japanista, farkut on onlyn vissiinkin. Katsotaan mitä seuraavina päivinä on.